Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Wintermantel: Szaniszló Sándor nem véletlenül mondta, hogy minden mindennel összefügg + videó

A Karácsony Gergely vezetésével lebonyolított Lánchíd beruházás összefügghet a Vig Mór elleni nyomozással. Mint kiderült, a NAV nyomozói az A-HÍD Zrt.-nél is házkutatást tartottak tavaly év végén. Wintermantel Zsolt arra emlékeztetett, hogy a felújítás sokkal drágábban valósult meg, mint ahogyan eredetileg tervezték.

2024. 01. 15. 15:12
Wintermantel Zsolt Fidesz–KDNP Fővárosi Közgyűlési Frakcióvezetője Budapest 20230522 Magyar Nemzet Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vig Mór neve novemberben került a figyelem középpontjába. Az Amnesty International Magyarország igazgatójának, Vig Dávidnak a testvérére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága több száz milliós számlagyár működtetésének gyanújával csapott le. Az A-Híd Zrt.-nél pedig a sok száz milliós számlagyárt üzemeltető bukott ügyvéd elleni eljárás részeként tartott házkutatást a nyomozó hatóság.

A fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy Karácsonyék nem fogadták el azt a szerződést, amit még Tarlós István készített elő, és új közbeszerzést írtak ki a Lánchíd felújítására, ami így viszont ötmilliárd forinttal drágábban készült el, 60-szorosára emelték az előleget, ráadásul alacsonyabb műszaki tartalommal valósult meg.  

 

Borítókép: Wintermantel Zsolt (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.