A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A balliberális összefogás momentumos kulcsfigurája támadta meg a Fidesz-irodát

A tatabányai Momentum egykori erős embere, a helyi balliberális összefogás egyik főszereplője, Nyulasi Tamás támadta meg Budapesten, Józsefvárosban a Fidesz irodáját. Kocsis Máté szerint szélsőbaloldali támadás történt.

Forrás: KEMMA2024. 02. 23. 18:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Agresszív támadásnak esett áldozatul a józsefvárosi Fidesz irodája múlt héten. A kerület egykori polgármestere, Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője megnevezte a tatabányai baloldal által jól ismert elkövetőt, egy szélsőbaloldali aktivistát. A legutóbbi tatabányai közgyűlésen Bereznai Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy a baloldali polgármester, Szücsné Posztovics Ilona egyik emberét letartóztatták.

Elfogadták a képviselők Tatabánya idei költségvetését. A vitában egyebek mellett elhangzott, letartóztatták az egyik gyakornokot, akit Szücsné Posztovics Ilona polgármester alkalmaz(ott).
A közgyűlésen nemcsak a költségvetés volt téma, hanem az is, hogy letartóztatták Szücsné Posztovics Ilona egyik gyakornokát, Nyulasi Tamást. A balliberális összefogás momentumos kulcsfigurája támadta meg a múlt héten a józsefvárosi Fidesz-irodát (Fotó: 24 Óra/Viszló Balázs)

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője közösségi oldalán számolt be arról, hogy hivatalosan is kiderült, szélsőbaloldali garázda bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz irodáját. Mint írja, az elkövető „Ny. Tamás (netes összevetések alapján: Nyulasi) 27 éves, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.”

A sunyi támadást az antifa Nyulasi Tamás követte el, Jámbor ennek a mozgalomnak a hazai vezetője (Szikra), médiabiztosítója, hangadója, parlamenti képviselő, aki szoros barátságban áll vele. Közös fotók, akciók és közösségi médiás kapcsolatok tanúskodnak erről

– mutatott rá Kocsis Máté.

A frakcióvezető által megnevezett Nyulasi Tamás nem egyszerűen csak gyakornok volt Szücsné Posztovics Ilona polgármester kommunikációs stábjában. 2019 augusztusában a vármegyei lap arról számolt be, hogy az ellenzéki összefogásban részt vevő pártok helyi képviselői között ott volt a Momentum színeiben Nyulasi Tamás is, aki a DK-s Lusztig Péterrel, a jobbikos Balogh Ferenccel, a szocialista Takács Péterrel és a párbeszédes Renczes Dáviddal aláírta az őszi önkormányzati választásokra megfogalmazott választási együttműködési megállapodást.

Borítókép forrása: Kocsis Máté Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.