A lottóturisták Békésben is megjelentek, a telitalálat 5,6 milliárd forintot ér

Az ötös lottónál a halmozódás 26 hete tart, és a játék történetének második legmagasabb összegű jackpotja várja a játékosokat.

2024. 02. 03. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lottóláz már ott tart Békésben is, hogy ellepik az emberek a fogadóirodákat, a szombati húzás előtti utolsó napok, órák a legintenzívebbek – írja a Beol. A portálnak nyilatkozó Czeglédi Katalin, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club marketingmenedzsere elmondta, lencsési lottózójukban is érződik, hogy az ötös lottónál a halmozódás 26 hete tart, és a játék történetének második legmagasabb összegű jackpotja várja a játékosokat. 

A szombati sorsoláson ugyanis már 5,6 milliárd forintot ér a telitalálatos szelvény.

– Romániából is érkeznek játékosok hozzánk, de nem feltétlenül csak a lottózás miatt – hangsúlyozta Czeglédi Katalin. – A csabai piacon a szombati a főnap, és ha már eljönnek, beugranak a lottózónkba is feladni néhány szelvényt, ha már ekkora a főnyeremény. Egyébként pedig számos személyes kapcsolatunk is van a határon túliakkal, akár az atlétika kapcsán is. A legismertebb a Békéscsaba–Arad–Békéscsaba szupermaraton, mely nagy népszerűségnek örvend a határon innen és határon túl is.

Persze az internet világában már nem feltétlenül kell elmenni személyesen egy lottózóba, hogy a tuti számainkat megtegyük. 

Ugyanakkor gyulai értékesítők szerint egészen más a varázsa annak, ha mondjuk, egy várfürdői lazítás után ebéd előtt vagy után bemennek a családdal, a barátokkal egy lottózóba, és kitöltenek néhány szelvényt. Mivel már lubickoltak, befürdeni biztosan nem fognak. A határ menti értékesítők beszámolója szerint a mostani főnyeremény miatt nemcsak többen ikszelnek az 5/90-es játékon, hanem több mezőn is tippelnek a játékosok. 

Borítókép: Illusztráció. Fotó: Ceglédi Zsolt/MTI

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.