A „politikamentes” tüntetésen zúgott az „Orbán, takarodj!” + videó

Pottyondy Edina influenszer korábban még azt hirdette, nem arról fog szólni a demonstráció, hogy mondjon le Orbán Viktor. De egyéb különös megnyilvánulások is voltak a pénteki tüntetésen.

2024. 02. 17. 10:22
Hősök tere tüntetés
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha ellehetetlenítik a meleg párok számára, hogy gyermeket fogadjanak örökbe, az nem gyermekvédelem – erről is beszélt Osváth Zsolt az Odakint most szörnyek járnak, kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel meghirdetett tüntetésen

 

A demonstrációt youtuberek és influenszerek szervezték. Előzetesen Pottyondy Edina még úgy hirdette az eseményt, hogy politikamentes lesz. 

Azonban a kormányellenes felszólalások mellett a résztvevők között is felzúgott a „mocskos Fidesz!” és az „Orbán, takarodj!”.

A Magyar Nemzetnek többen úgy nyilatkoztak, hogy hiába lett politikamentesnek beállítva a tüntetés, valójában igenis rányomta a bélyeget a demonstrációra.

 

Borítókép: A péntek esti tüntetés (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.