Agresszív támadás érte a józsefvárosi Fidesz irodáját

Agresszív támadásnak esett áldozatul a józsefvárosi Fidesz irodája csütörtök reggel. A helyi Fidesz szerint meg akarják félemlíteni őket, ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

2024. 02. 15. 14:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretlenek betörték a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát csütörtök reggelre. A kormánypárt helyi szervezete szerint ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket.

– Jámbor András Szikra Mozgalmához köthető antifák ártatlan járókelőket vertek félholtra, Józsefváros momentumos képviselője lámpavassal fenyegetett minket, és rendőrökre támadt – amiért két évre elítélték –, Pikó András kollégája k…rváknak nevez háromgyermekes édesanyákat, a szocialista képviselő azt üzeni szépkorú képviselőtársunknak, hogy úgyis megb…szlak. Ez a helyi baloldal – írta közösségi oldalán a józsefvárosi Fidesz. 

Hozzátették: Pikó András és Jámbor András szélsőbaloldali antifa bandái folyamatosan hergelnek a jobboldali közösségek ellen.

– Meg akarnak félemlíteni minket, hogy ne beszéljünk arról, hogy külföldi érdekek mentén, külföldi pénzekből és külföldi szavazókkal akarják elcsalni ezt a választást is. De mi nem félünk, mert nekünk Józsefváros az első – zárta sorati a helyi kormánypárt. 

A helyi Fidesz rendőrségi feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen. 

Agresszív támadók betörték a helyi Fidesz-iroda ablakát (Fotó: Hírnyolc)

Mint ismert: erőszakos cselekmények miatt a másodfokon is elítélt Szarvas Koppány Bendegúz momentumos helyi képviselő több hergelő akció részese volt a józsefvárosi Fidesz irodájánál.  

Megtörtént, hogy a Momentum önkormányzati képviselői plakátokkal ragasztották tele az ablakot és a bejáratot. 

Egyébként Szarvas Koppány Bendegúztól nem állnak messze az erőszakos kijelentések,  korábban úgy vélekedett: az utcákon vérnek kell folynia, és a lámpavasra küldte volna politikai ellenfeleit. Néhány hete Pikó András baloldali polgármester és Jámbor András, Józsefváros országgyűlési képviselője a Baross utcai iroda előtt vettek fel egy kampányvideót, amelyben szintén hergelési céllal beszéltek a helyi emberekhez. Jámbor András személye és az általa vezetett a Szikra Mozgalom neve számos erőszakos cselekménnyel összefüggésbe került, de előfordult az is, hogy a józsefvárosi Fidesz alelnökét fényes nappal a nyílt utcán támadták meg. 

Ferencz Orsolya országgyűlési képviselő, választókerületi elnök korábban lapunknak úgy fogalmazott: 

egy politikusnak mindenképpen van abban felelőssége, hogy miféle eszméket terjeszt a felületein, az újságjaiban és a mozgalmaiban vagy abban, hogy miféle embereket ültet a parlament karzatára és milyen alakokkal áll kapcsolatban.

– A Szikra Mozgalom gusztustalan bolsevik eszmerendszert terjeszt. Önmagában az is szégyen, hogy a véres XX. század után bárki bolsevik vagy akár náci eszméket valljon, terjesszen. Ne hunyjunk szemet afelett sem, hogy Szabó Tímea, akinek a frakciójában üldögél Jámbor András, és aki méltatlan és megengedhetetlen színvonalon gyaláz mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, mint ők, bizony szemet huny a frakciótársa, Jámbor András körül kibontakozó hatalmas botrány felett. Szabó Tímea ahelyett, hogy rendet tenne saját, aprócska, mindössze ötfős frakció­jában, az ÁVH-t megszégyenítő retorikával próbál támadni egy ferences szerzetest, aki árva gyerekek ezreit mentette meg, biztosított nekik nevelést és oktatást, ezáltal biztos egzisztenciát és szép életet – hangsúlyozta lapunknak adott interjúban a helyi választókerületi elnök.

Borítókép: A józsefvárosi Fidesz megrongált irodája (Fotó: Hírnyolc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.