Bozótvágót, biciklit, cipőket lopott egy társasházból

Tavaly mikrót és vízforralót lopott.

Forrás: Police2024. 02. 02. 11:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 25 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 1-jén reggel bement egy szolnoki társasházba, majd a lépcsőházból elvitt egy kerékpárt, egy akkus bozótvágót, továbbá lábbeliket és háztartási felszereléseket – adta hírül a rendőrségi portál

A férfi egy másik lépcsőházban is megpróbált cipőket lopni, de ott megzavarták, így elfutott. A helyi rendőrök munkáját megkönnyítette egy biztonsági kamera, ami rögzítette a számukra nem ismeretlen tettes ténykedését. Előállították a férfit, lopás bűntett és lopás vétség kísérlete miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. 

Lefoglalták tőle a biciklit, amit visszaadnak majd a sértettnek.

Korábban már követett el hasonló bűncselekményt a fiatalember, tavaly decemberben a társával egy szolnoki munkásszállóból loptak el egy mikrohullámú sütőt és egy vízforralót. A nyomozók a bűnügyeket egyesítették, és azokat egy eljárásban vizsgálják.

 

Borítókép: A lopott holmik (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.