Gidránnal biztosítja a Van Gogh-kiállítást a Magyar Honvédség

A Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár egy Gidrán harcjárművet biztosít Tatáról a budapesti BOK Sportcsarnokban szervezett rendezvényre.

2024. 02. 27. 23:04
Gidrán Fotó: Magyar Honvédség
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Honvédség Gidrán harcjárműveivel találkozhatnak a közlekedők szerdán reggel a Tata, Laktanya – M1–M1, M7 bevezető – Budaörsi út – Hegyalja út – Erzsébet híd – Rákóczi út – Kerepesi út útvonalon. A Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár egy Gidrán harcjárművet biztosít a BOK Sportcsarnokban szervezett rendezvényre, emiatt a harcjármű szerdán korán reggel Budapestre érkezik, majd ezt követően az esti órákban Budapesten belül, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hungária körúti campusára kerül.

A harcjárművet másnap reggel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről a BOK Sportcsarnokba viszik át, majd az esti órákban Tatára települ vissza (a Kerepesi út – Rákóczi út – Erzsébet–híd – Hegyalja út – Budaörsi út – M1, M7 bevezető – M1 – Tata, Laktanya menetvonalon).

A BOK Sporcsarnokban tartott, Gidrán harcjárművekkel biztosított rendezvény Van Gogh – Az immerzív élmény nevű kiállítás megnyitója.

A Gidránt a Honvédség szabályzói alapján katonai rendész felvezető gépjármű kíséri a menet teljes hosszán, megkülönböztető jelzés használatával. Arra kérik az autósokat, hogy fokozottan figyeljenek az említett útszakaszokon.

Borítókép: A Magyar Honvédség Gidrán harcjárműve (Fotó:Magyar Honvédség)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.