Halálos fenyegetéseket kapott Rákay Philip és családja

Rákay Philip szekszárdi származású televíziós személyiség exkluzív interjúban mondta el, hogy több mint három évtizede kezdett televíziózni, azóta közszereplő, ám a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni. Leginkább ahhoz nem, hogy a gyerekeit vagy a feleségét bántják.

Forrás: TEOL2024. 02. 19. 16:47
RÁKAY Philip;
Budapest, 2023. március 29. Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember, a Nemzeti Emlék-õr díj egyik kitüntetettje az elismerés átadásán az Országház Vadásztermében 2023. március 29-én. A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) által alapított és elsõ alkalommal odaítélt díjat Boross Péter a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnökeként végzett munkájáért, Rákay Philip és felesége, Wieber Orsolya író a Petõfi család sírja felújításának támogatásáért vehette át. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rákay Philip, akinek a Most vagy soha! című, a márciusi ifjak egy napjáról szóló filmje március 14-én kerül a mozikba, a Facebook-oldalán így harangozta be a beszélgetést: 

RÁKAY Philip
Rákay Philip producer a Most vagy soha! című magyar történelmi film Fóton felépült új, a reformkori Pestet felidéző díszletváros bejárásán 2022. augusztus 25-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Őszintén a Most vagy soha! kulisszatitkairól, politikáról, beteg művészek lázálmairól, a „független objektív” hazugságról, és halálos fenyegetésekről. A Századvég YouTube- csatornáján Andor Éva faggatott. Vigyázat! 1 óra 42 perces interjú, hidegélelmet bekészíteni!

– írta többek között.

 

Rákay Philip gyermekeit és a feleségét is támadják

A producer az interjúban elmondja, hogy több mint három évtizede kezdett el televíziózni, azóta közszereplő, ám a fenyegetésekhez nem tudott hozzászokni, leginkább ahhoz nem, hogy a gyermekeit vagy a feleségét bántják. 

– Rajtam sok minden elfér, nem mondom, hogy nekem jólesik, de hogy mondjam, még csak azt sem mondom, hogy lepereg, de én ezt nagyjából viselem – tette hozzá. 

Azonban ismertette, családilag nagyon nagy árat fizettek az ismertségéért, főleg az előző választások miatt. 

– Szerencsére nem úgy értve, hogy ez szétzilálta volna a családunkat, mert az is megtörténhetett volna, csak ennél jóval szorosabb szövetség a miénk. De azért azt végignézni, hogy a gyerekeim amit kaptak, meg a feleségem, tehát a halálos fenyegetésektől hadd ne mondjam milyen filmekbe illő jelenetekig, a bedrónozás a házunk fölé, a követése a lányomnak itt-ott, és ezeknek az olyan arzenálja, amit józan ésszel el sem tudsz képzelni – sorolta az interjúkészítőnek Rákay Philip. 

Őrök álltak a házuknál 

Arról is beszélt, hogy a legutóbbi országgyűlési választások előtti utolsó kilenc hónapban

éjszakánként őrök álltak a házuknál, mert olyan fenyegetések jöttek, amiket már nem tudott lesöpörni az asztalról.

Hozzátette: a fenyegetések miatt vitték nemzetközi iskolába a gyerekeiket, mert úgy voltak vele, hogy ott kevésbé érdekes az apjuk.

Borítókép: Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember, a Nemzeti Emlék-őr díj egyik kitüntetettje (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.