Lezárják az Árpád híd egyik oldalát, mutatjuk, merre kerülhet

Cserélik a híd dilatációs szerkezetét.

Forrás: Infostart2024. 02. 29. 11:50
null
Budapest, 2024. február 12. Dilatációjavítás miatti sávlezárás az Árpád híd Pest felé vezetõ oldalán, a margitszigeti lehajtó utáni szakaszon 2024. február 12-én. A munkálatok várhatóan negyven napon át tartanak. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Árpád híd dilatációs szerkezetét cserélik, ezért a Pest felé vezető oldal egy szakaszát lezárják pénteken este tíz órától szombat hajnal öt óráig – írja az Infostart

A portál azt írja, a forgalmat átterelik a Budára vezető oldalra, ahol péntek éjszakára kétirányú forgalmi rendet vezetnek be a Szentlélek téri és a Népfürdő utcai átjárók között a Budapesti Közlekedési Központ közlése szerint. 

Ez érinti a 26-os, a 34-es, a 106-os, a 901-es és a 918-as autóbuszok útvonalát, amelyek nem érintik a Margitsziget-Árpád híd megállót. 

Borítókép: Forgalomterelés az Árpád hídon (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.