Rákosi idejét idéző beszédben támadta Gyurcsány a keresztény-nemzeti oldalt + videó

A Vezércikk vendégei is véleményt mondtak a DK elnökének a kirohanásáról.

2024. 02. 28. 9:08
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2024. február 26. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetõje reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend elõtti felszólalására az Országgyûlés plenáris ülésén 2024. február 26-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV-n futó Vezércikk című műsor kedd esti adásában a meghívott vendégek, Bencsik András, Bálint Botond, valamint Boros Bánk Levente véleményt mondtak arról, hogy Rákosi idejét idéző beszédben támadta Gyurcsány a keresztényeket, de szóba került az is, hogy nyolcszor több pedofil bűnöző ül börtönben, mint 2010-ben. Kitértek Sulyok Tamás megválasztott államfő beszédére, továbbá érintették, hogy elképesztően megemelte a BKV-vezér fizetését Karácsony Gergely, valamint azt is, hogy Marcon elnök nem zárja ki, hogy a Nyugat csapatokat küldjön Ukrajnába.

Boítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. február 26-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.