Rejtélyes gyilkosságok borzolják az újpalotaiak idegeit, négy napon belül két ember is meghalt

Kivégzésre gyanakszanak.

Forrás: BorsOnline2024. 02. 08. 17:49
null
Budapest, 2020. június 13. A Páskomliget utca látképe a Fõ tér felé, középen a 69-es villamos pályája, Újpalotán. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rejtélyes gyilkosság rúgta fel a XV. kerületi lakosok hétköznapjait Páskomliget környékén. Az egyik kerületi Facebook-csoportban indult el a találgatás február első hétvégéjén, miután több rendőrautó jelent meg a környéken – írja a BorsOnline

Egy Erdőkerülő utca környékén elő férfi, C. Gergely jól ismerte a középkorú házaspárt is, akik miatt a rendőrök szerinte kivonulhattak február 4-én. Tudja azt is, hogy a férjet Gábornak hívják, ő két héttel ezelőtt kereste a feleségét, miután eltűnt. Sehol nem találta a nőt, akivel egyébként a Páskomliget erdejében éltek. Hozzáfűzte, látszott rajtuk, mennyire szerették egymást. Az ügy azonban itt még nem ért véget. 

Valaki a férfit is meggyilkolta február 4-én, legalábbis ezt állítja a többi fedél nélküli.

Kedden az egyik hajléktalan már azt mesélte, hogy Gábort szíven szúrták

– fejtette ki Gergő, aki a történtek óta járja a környéket, és próbálja maga kinyomozni, hogy mi történhetett velük. Elmondta azt is, hogy az erdőbe ukrán menekültek költöztek be, ezek után nem sokkal történt a gyilkosság. Megjegyezte, nem tudja, hogy ennek lehet-e köze a gyilkosságokhoz. De történhetett még valami. 

„Elvileg négy napon belül két gyilkosság is volt. Az Erdőkerülő környékén történttől ötszáz méterre is volt egy. Az egyik áruházzal szemben lakik egy hölgy, ő mondta. Ott is volt helyszínelés” – fűzte hozzá Gergely. Nem meglepő tehát, ha a környéken élők nem érzik magukat biztonságban. A portál megkereste a kerületi rendőrséget, ők az alábbi választ küldték:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya tájékoztatja, hogy emberölésről a rendőrség nem tud. Tájékoztatjuk továbbá, hogy február 4-én a XV. kerületben a Szentmihályi út melletti erdős területen egy ismeretlen személyazonosságú női holttestet találtak, azonban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A BRFK közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.”

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.