A balszerencse áradása a Jószerencsét utcában: óriási tűz ütött ki, huszonnégy ember életét sikerült megmenteni

Gyöngyösön.

Forrás: Heol2024. 03. 01. 16:55
null
Dunaharaszti, 2022. február 3. Tûzoltók dolgoznak egy kiégett családi háznál Dunaharasztiban, 2022. február 3-án. A Széchenyi István utcában egy negyven négyzetméteres, kétszobás családi ház teljes terjedelmében égett. Az épületben egy idõs férfit holtan találtak a tûzoltók. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szoba teljesen, egy másik pedig részlegesen kiégett egy társasházi lakásban Gyöngyösön csütörtök este – adta hírül a Heol.

A Jószerencsét utcában, egy negyedik emeleti, társasházi lakásban egy szoba teljesen, egy másik részben kiégett, miközben a tűz a konyhára is átterjedt, a többi helyiség pedig megtelt füsttel. A lángokat a város hivatásos tűzoltói vízsugarakkal oltották el.

Az egységek az oltási munkálatok közben egy gázpalackot is kivittek a lakásból, amelyet nem ért hőhatás. Az oltás idejére a társasházat kiürítették, összesen huszonnégy ember hagyta el ideiglenesen az épületet. A mentők egy embert könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.