Egyelőre hallgatnak Magyar Péterrel kapcsolatban a Soros-féle nővédő szervezetek

„Aki övcsattal megüti, vagy rendszeresen veri a feleségét, annak távoznia kell-e a közéletből, a politikából?”

Forrás: Origo2024. 03. 26. 14:36
Magyar Péter
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit elérkezettnek látta az időt, hogy a nyilvánosság elé álljon azokkal a traumákkal, amelyek házassága évei alatt érték. Ahogy a mai Facebook-bejegyzésében megírta: volt férje, Magyar Péter őt rendszeresen bántalmazta, szavakban és tettekkel is. 

A konkrét üggyel kapcsolatban az Origó megkereste a NANE Egyesületet is, azt tudakolva tőlük:

az ilyen bántalmazóknak, mint amilyen Magyar Péter, véleményük szerint van-e helye a politikában, a közéletben?

– olvasható a lap oldalán. Az Origó arra a kérdésre keresi a választ, hogy „aki övcsattal megüti, vagy rendszeresen veri a feleségét, annak távoznia kell-e a közéletből, a politikából?”.

 

Lehallgatás, agresszió

Magyar Péter kedden közzétett egy titokban készített hangfelvételt, amelyen Varga Judittal beszélgetnek, négyszemközt. Varga Judit ezután közösségi oldalán már egyértelműen bejelentette, volt férje bántalmazta őt. Egy konkrét esetet felidézve arról írt, hogy az akkori férje ittas részegen először szidalmazta, provokálni próbálta, majd, miután nem reagált, könyveket vágott hozzá, és az övcsatját is, nadrágjával együtt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.