Elképesztő, mekkorát bukott a fiatal, aki le akarta törni a vasúti sorompót + videó

Spoiler: nem sikerült, de legalább kárt okozott.

Forrás: Heol2024. 03. 19. 18:51
null
Budapest, 2017. február 11. A rákosrendezõi pályaudvar részlete, a kockaköves Szegedi út felõl, régi csapórudas vasúti sorompóval. A pályaudvarhoz tartozó közel 160 hektáros terület vasúti forgalma elenyészõ, ezért a terület újrahasznosításra vár. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyelőre nem folytatják le az eljárást a fiatal ellen, aki át akarta ugrani a lezárt sorompót, de beleakadt a lába és letörte a csapórudat – írja a Heol

A portál emlékeztet, az Egri Járási Ügyészségen egy fiatal férfi ellen folyt eljárás, aki 2023 decemberében Eger legforgalmasabb vasúti átjárója felé tartott. Amint haladt, a vasúti átkelő fényjelzője piros jelzést adott, a félsorompó pedig le volt zárva. 

A gyanúsított a tiltó jelzésekkel nem foglalkozott és át akarta ugrani a félsorompó csapórúdját, azonban az ugrás közben a lába beleakadt a biztosítóberendezésbe, így az leesett.

A félsorompót a MÁV Zrt. szakemberei rövid időn belül helyreállították, de a vasúti közlekedés biztonsága és az abban közlekedők élete, testi épsége a félsorompó hiánya miatt veszélybe került.

Az eset összes körülményét – a fiatal felnőtt büntetlen előéletét, beismerő vallomását, valamint a bűncselekmény csekély tárgyi súlyát – figyelembe véve az ügyészség az eljárást egy évre feltételesen felfüggesztette.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Faludi Imre )

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.