Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Figyelem! Ha ön is vásárolt ebből a termékből, ne egyen belőle, vigye vissza!

A bolt a visszavitt termékek árát megtéríti.

Forrás: Nébih2024. 03. 12. 16:53
Elõrecsomagolt felvágottak, virslik a CBA egyik budapesti üzletében 2014. december 12-én. Szigorodnak az élelmiszerek jelölésének törvényi elõírásai december 13-ától, ekkor lép hatályba a fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásáról szóló, közvetlenül alkalmazandó uniós rendelet. Budapest, 2014. december 12.
MTI Fotó: Mohai Balázs
Illusztráció Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem jelölt allergén (szója) jelenléte miatt a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta és a forgalomból is kivonta a SPAR Veggie snidlinges szendvicsfeltétet – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A hivatal kéri a vásárlókat, hogy a 100 grammos kiszerelésű, 2024. március 14-i minőségmegőrzési idővel rendelkező terméket

 ne fogyasszák el, azt vigyék vissza valamelyik SPAR-üzletbe

– hangsúlyozták, hozzátették: a visszavitt termékeknek visszatérítik az árát.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.