Kétszáz lóerős felajánlás a hátrányos helyzetű gyerekek segítőinek

A borsodban élő, hátrányos helyzetű gyermekek támogatásában vesz részt a 2023-ban megkezdett karitatív tevékenységének részeként a Mészáros M1 Autókereskedő Kft. (M1 Flotta). Egy kombi autót adtak át az InDaHouse Hungary Egyesületnek 2024. március 4-én Budaörsön.

2024. 03. 04. 16:38
autó Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2023-ban hozta létre a vállalat a társadalmi felelősségvállalás részeként az „Úton a segítség!” nevű programját, amelynek célja a civil szervezetek támogatásra. Mivel a Mészáros-csoporthoz tartozó M1 Flotta a hazai flottakezelő piac egyik legjelentősebb képviselőjeként  fontosnak tartja, hogy segítse az egészségügy, vagy akár a gyermekek fejlesztését. 

Az autókereskedő cég a projekt következő állomásaként egy 200 lóerős Skoda Superb autót ajánlott fel egyéves használatra az InDaHouse Hungary Egyesületnek, amelyek önkéntesei fejlesztő és játékos foglalkozásokat, valamint egészségmegőrző programokat szerveznek az encsi kistérségben élő, hátrányos helyzetű gyermekeknek.

Az egyesület önkénteseinek egy része Budapestről, illetve annak vonzáskörzetéből utazik minden hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyébe. Az M1 Flotta által felajánlott járművel könnyebbé válik a fejlesztésben résztvevők mobilitásának megszervezése, ezzel segítve a gyermekek tanulási és fejlődési lehetőségeit. A felajánlás részeként az M1 Flotta gondoskodik az autó karbantartásáról, és vállalja az autó meghatározott üzemeltetési és fenntartási költségeit. Mindemellett egyedi dekoráció is került az autóra, amely az egyesület filozófiáját fejezi ki.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.