Több mint százmillió forint támogatást osztott ki az NMHH

Az idei pályázatot is meghirdették.

Forrás: NMHH2024. 03. 07. 18:55
null
Budapest, 2023. április 15. Cégtáblák a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának székhelyén a fõváros VIII. kerületében, a Reviczky utcában. A Médiatanács elsõdleges feladata, hogy biztosítsa a demokratikus nyilvánosság mûködését a médiában, megteremtse és fenntartsa a közönség és a médiumok érdekei közti egészséges egyensúlyt, és egyúttal korrekt szakmai partnere legyen a piaci szereplõknek, szakmai szervezeteknek. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezárták a televíziós közéleti, valamint a hír- és magazinműsorok támogatására kiírt, 2023. évi pályázatának bírálati szakaszát – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH). Hozzátették: a TVÁLLANDÓ2023 program keretében közel 104 millió forint odaítéléséről döntött a testület.

A Médiatanács Támogatási Program keretében minden évben meghirdetett TVÁLLANDÓ pályázat televíziós közéleti magazinműsorok, illetve hírműsorok és kulturális magazinműsorok elkészülését támogatja – ismertették.

A felhívásra összesen 23 pályázat érkezett, melyekből a bírálóbizottság 19-et talált érvényesnek és támogatásra érdemesnek. Közéleti magazinműsorok készítésére 3 pályázónak 8 920 000 forintot, hírműsorok készítésére 8 pályázónak 79 200 000 forintot, míg kulturális magazinműsorok készítésére 8 pályázónak 15 602 753 forintot ítélt oda a testület 

– közölték. 

A Médiatanács március 5-i ülésén meghirdette a televíziós és rádiós műsorok készítését támogató, idei évre vonatkozó pályázati programjait is. A rádiós hírműsorok, közérdekű szolgáltató magazinműsorok, valamint tematikus magazinműsorok készítésének támogatására kiírt RÁDIÓÁLLANDÓ2024, valamint a televíziós közéleti magazinműsorok, illetve televíziós hírműsorok és kulturális magazinműsorok készítésének támogatására szolgáló TVÁLLANDÓ2024 pályázat kiírása hamarosan elérhető lesz az MTVA honlapján – tájékoztattak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.