Újra szól a hatlövetű: jó híreket hozott Orbán Viktor + videó

Legújabb TikTok-videójában az elmúlt időszak sikereiről és az idei év kilátásairól számolt be a miniszterelnök.

2024. 03. 29. 10:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amerikából jöttem, és jó híreket hoztam – mondta a legújabb, a TikTokra feltöltött videójában a miniszterelnök. Orbán Viktor rámutatott: komoly esély van arra, hogy Donald Trump elnök visszatér az Egyesült Államok elnöki székébe. Úgy véli, ez jó hír a magyaroknak és az egész világnak is, mert Donald Trump elhozhatja a békét. 

Tehát hajrá, Magyarország, hajrá, Donald Trump!

– mondta. Az államfő felhívta a figyelmet egy másik tengeren túli magyar sikerre is: – Ismét van Oscar-díjas magyar filmesünk Mihalek Zsuzsa díszletberendező személyében.

Orbán Viktor ezután kitért az európai politikára is, ugyanis közelednek az uniós választások. 

A régiek becsődöltek, nem hiszem, hogy velük ki tudnánk javítani a hibákat, döglött lóra ne verjünk patkót, válasszunk inkább új vezetőket, foglaljuk el Brüsszelt!

– mutatott rá a kormányfő. Szavai szerint vicces dolog a magyar baloldali sajtóban újra és újra Magyarország külpolitikai elszigetelődéséről olvasni. Felidézte: csak most márciusban Donald Trumppal, Vucsics szerb elnökkel, Pellegrini szlovák házelnökkel, de még Törökország elnökével is találkozott. – Áprilisban még egy fokozattal följebb kapcsoltunk – jelentette ki. Emlékeztetett a magyar válogatott sikereire is: – Törököt fogtunk, de most tényleg!

Ahogy a költő mondja, megjöttek a magyarok, nyáron pedig indul a germán portya, azt üzenjük, ideje imádkozni: Szoboszlai bombáitól ments meg, Uram, minket!

– jegyezte meg. Kitért az 1848-as forradalom kitöréséről szóló alkotásra is, amelynek kapcsán megjegyezte: 

Végre a magyarok nem csak akkor voltak bátrak, amikor meg kellett csinálni március 15-én a forradalmat, mert voltak most újra bátor magyarok, akik megcsinálták róla a filmet. Épp ideje volt, nehéz dolog egy ilyen ikonikus témához hozzányúlni, eddig hiányzott is a bátorság, de most végre kész a film, A Most vagy soha!, mindenkinek ajánlom.

 

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.