Változást tartogat az idő vasárnapra + videó

Napközben 20 fok is lehet.

2024. 03. 02. 17:16
időjárás, borult ég, felhős ég Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délnyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet. Elszórtan még mindig előfordulhat kisebb eső, zápor, az esti, késő esti órákban délnyugaton akár zivatar is – közölte a HungaroMet.

Hajnalra többfelé párássá, ködössé válhat a levegő, majd vasárnap napközben a látási viszonyok fokozatos javulását követően jobbára közepesen vagy gyengén

felhős idő várható napsütéssel.

Legtovább az Északi-középhegységben lehetnek borult, ködös tájak, ahol szitálás, esetleg kisebb eső előfordulhat, másutt csapadék már nem valószínű.

Éjjel jobbára mérsékelt lesz a légmozgás, vasárnap azonban a Dunántúlon nagy területen kísérhetik élénk, erős lökések a déli, délkeleti szelet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap jobbára 13 és 20 fok között várható, de a tartósan borult, ködös vidékeken ennél hűvösebb is lehet. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.