Ha nem Gyurcsány kiszolgálása a Városháza fő feladata, akkor lehet valódi fejlődést elérni

Szentkirályi Alexandra felidézte, mennyi minden valósult meg a fővárosban a jobboldali városvezetés idején.

2024. 04. 02. 13:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lehet úgy is vezetni a várost, hogy a budapestiek érdekét nézzük – fogalmazott Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán, majd hosszas felsorolásba kezdett, mennyi minden valósult meg Budapesten jobboldali városvezetés idején. A főpolgármester-jelölt kiemelte:

befejezték a 4-es metrót, majd megkezdték a 3-as metró felújítását, amihez 2015-ig a baloldal adósságtornya miatt hozzá sem lehetett érni. Megújították a közösségi közlekedési járműparkot és több mint 1000 buszt, 84 villamosszerelvényt, 53 trolit és 170 metrókocsit cseréltek le. 

– Teljesen megújítottuk a Margit-szigetet, több mint 10 ezer fát ültettünk, majd kiépítettük és kibővítettük a Mol Bubi közbringarendszert. Felújítottuk a legforgalmasabb villamosvonalakat, megépítettük a budai fonódó villamost, valamint teljesen megújítottuk a Széll Kálmán teret és több más közteret felújítottunk. Felújítottuk a Lukács, a Rudas, a Dandár és a Paskál fürdőket és elindítottuk a közvetlen reptéri buszjáratot – idézte fel Szentkirályi Alexandra, hozzátéve, hogy a jobboldali városvezetés bizonyított, hogy nem csak üres ígéretek léteznek.

Ha nem Gyurcsány kiszolgálása a Városháza fő feladata, akkor lehet valódi fejlődést elérni.

– fogalmazott a főpolgármester-jelölt.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.