Kocsis Máté: Álljunk meg egy szóra!

Amit a baloldal a Varga Judittal szembeni erőszak ügyében tett, az penetráns volt.

2024. 04. 09. 15:33
KOCSIS Máté
Budapest, 2024. április 8. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje napirend elõtti kérdést tesz fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2024. április 8-án. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy mondatot még engedjenek meg.” – mondta Kocsis Máté tegnap a parlamentben üzenve a baloldali politikusoknak és a baloldali médiának. A Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán osztotta meg szavait a Varga Judittal szembeni erőszak ügyében.

Amit önök műveltek a Varga Judittal szembeni erőszak ügyében, különösen a női politikusok és az önök lakájmédiája, az egészen penetráns volt

– mondta Kocsis Máté. 

– Ha egy jobboldali politikus tette volna ezt, akkor már kinn lennének az utcán, és azt kiabálnák, azt festenék a flaszterre, hogy ez így nem folyhat tovább. Természetesen pontos j-vel tennék, de biztos, hogy kint lennének – mutatott rá a frakcióvezető.

Most pedig hallgattak, hiteltelenek önök abban a témában ezentúl, talán mindörökre

– jelezte Kocsis Máté.

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.