Különös üzenetet hagyott a balmazújvárosi családnak az ártó szellem, miután két temető mellé költöztek

Muzikális típus.

Forrás: BorsOnline2024. 04. 08. 14:46
illusztráció Fotó: MTI/Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pokollá változott egy balmazújvárosi család élete, miután két temető közelébe költöztek. Pákozdi Judit szerint az ő és a gyermekei életét egy ártó szellem keseríti meg – adta hírül a BorsOnline

Immár két éve, hogy Judit és a családja beköltöztek az új otthonukba a saját és egy nevelt gyermekükkel, ahol azóta kísérti őket egy riasztó entitás. A nő azt mondja, amint beköltöztek, a szellem elrontotta a kazánjukat. Azt mondta, életében nem félt annyira, mint akkor. 

Azt hittük, felrobban a gázkazán karácsonykor, este leállt, majd olyat robbant, mintha tűzijáték lett volna

– részletezte. Hozzáfűzte, a robbanásba még az ablakok is beleremegtek. Aztán egyre több megmagyarázhatatlan dolog történt. A gyermeke egyik játéka nyomtalanul eltűnt az asztalról, föl-le kapcsolódtak a lámpák a házban vagy éppen magától bekapcsolt a tévé. Akkor kezdett gyanakodni, hogy a közeli temetők egyikéből járhat hozzájuk egy szellem, amikor 2023-ban a lánya, Léna látott egy fehér ruhás, fekete hajú, arc nélküli asszonyt. 

Ott állt a ruhásszekrény előtt, pont ott, amiből kiestek a ruhák. Őt bámulta. Léna becsukta egy pillanatra a szemét, a szellem pedig eltűnt

– fejtegette. Aztán a szellem különös üzenetet küldött Lénának. A kislány telefonján magától bekapcsolt a You Don’t Own Me  – Nem birtokolsz engem –  című dal első verziója. 

A végén olyan elnyújtottan hangzott a szám, ami eredetileg nem olyan. Azóta a gyerekek lent alszanak a szobában. Én a lábamat se merem este kitenni, ha nem muszáj. Rettegünk, hogy mi lesz, ha lehet, nem hagyjuk egyedül a kicsiket a házban

– mondta Judit, aki spirituális eszközökkel próbálja védeni a családját.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.