NoÁr kihívta verekedni Majkát, Sebestyén Balázs is beszállt

A baloldali aktivista ellenfelet keres magának.

2024. 04. 08. 8:18
MOLNÁR Áron
Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Áron NoÁr, a Sztárbox előző évadának győztese szívesen kiállna Majka ellen egy mérkőzés erejéig. Legújabb Instagram-posztjában a színész és közéleti aktivista közölte:

Hallottam, hogy visszaigazoltál az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak téged egy bokszmeccsre, hogy a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övedet elnyerhessem tőled! A tét természetesen az én bajnoki övem is.

 

Majka nem várt sokat a válasszal, néhány órával a videó nyilvánosságra kerülése után posztot tett közzé:

Végignéztem a boxos pályafutásod, és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban.

Az énekes ezek után megjegyezte, hogy elvállalhatná a meccset pusztán azért, hogy elvigye az azért járó hatalmas fizetséget, de szerinte ő nem olyan ember, aki ilyet tenne.

Ha akarod viszont, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged

– zárta a posztját az énekes.

Az említett rádiós, Sebestyén Balázs sem maradt rest, nemrég közzétett posztja szerint sajnos bokasüllyedése és egy, a hétvégén szerzett horzsolás miatt nem tudja vállalni a meccset, de szívesen ajánlana maga helyett valakit.

Ha akarod, rádküldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged

– írta válaszában Sebestyén Balázs.

 

Borítókép: Molnár Áron NoÁr (Fotó: MTI/ Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.