Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Az életveszélyes állapotú bérházak egyikébe látogatott Szentkirályi Alexandra

A főpolgármester-jelölt megnézte, mivel járt Ferencvárosban a baloldali hatalomátvétel.

2024. 05. 18. 14:40
Borítókép: A Drégely utca 12. szám alatti önkormányzati bérház (Fotó: Havran Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amit itt látunk, az nem egy katasztrófafilm díszlete, hanem egy bérház. Ilyen a baloldali városvezetés, ilyen ma Baranyi Krisztina Ferencvárosa. Aládúcolt, faoszlopok által tartott lélekvesztő bérházakban kényszerülnek élni a rászorulók – írta Szentkirályi Alexandra egy, a Facebook-oldalán közzétett videójában. 

Mintha öt éve nem erről lett volna szó kampányprogramjukban. A Gát utca 25. lakói többet érdemelnek, Karácsonyék és Baranyiék pedig nem érdemelnek több esélyt!

– írta a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. 

Amint arról már a Magyar Nemzet is beszámolt, a 2019-es választás és Baranyi Krisztina hatalomra kerülése után az ígéretek ellenére leállt a IX. kerületben a tömbrehabilitáció. A politikus most pedig, a választás közeledtével, látszattevékenységekbe kezdett. Az elmúlt öt évben a balliberális városvezetés mindössze egy bérház felújítását vitte véghez, annak ellenére, hogy a kormánypártok korábbi tervei szerint tíz év, azaz két önkormányzati ciklus alatt, az összes romos és életveszélyes állapotban lévő önkormányzati bérházat felújították volna. Az ügy további részleteiről itt írtunk:

Borítókép: A Drégely utca 12. szám alatti önkormányzati bérház (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.