Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Magyar Péter EP-jelöltjei egy követ fújnak a baloldallal

A rezsicsökkentés ellen, a háború és az LMBTQ-mozgalom mellett érvelnek.

2024. 05. 14. 9:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazai baloldalhoz hasonlóan Magyar Péter európai parlamenti képviselőjelöltjei is eltörölnék a rezsicsökkentést, támogatják a woke-ideológiát, az LMBTQ-mozgalmat és agymosottnak nevezik a magyarokat. 

Magyar Péter azzal magyarázta EP-jelöltjeinek sorát, hogy pár nap alatt verbuválták össze a csapatot. Ezzel együtt különös, hogy a Tisza Párt jelöltjei egy követ fújnak a baloldallal, vagyis ugyanazokért az „értékekért” harcolnak, melyek Magyarország helyett Brüsszel érdekeit helyezik előtérbe. Magyar Péter jelöltjei ugyanis amellett, hogy eltörölnék a rezsicsökkentést, támogatják a woke-ideológiát, az LMBTQ-mozgalmat, az Oroszország és Ukrajna közötti békét is elutasítják. 

Magyar EP-listájának 7. helyén lévő Kollár Kinga például  egy 2022-es Facebook-bejegyzésében azt írta: „Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok. Azért én nagyon hálás maradok az ukránoknak és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat, és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemasírozni. Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket.”

A párt két másik EP-képviselője, 

Gerzsenyi Gabriella és Bujdosó Andrea a gendermozgalmat jelképező szivárványos szimbolikával 

mutatkozott a közösségi médiában. Bujdosó LinkedIn-profiljából pedig az is kiderül, hogy mélyebben tanulmányozhatta a woke-ideológiát, még azt is kiírta, hogy milyen személyes névmásokkal illethető. Gerzsenyi Gabriella ugyancsak küldött szivárványos üzenetet a követőinek, és egy képen a gendermozgalmat szimbolizáló színű felsőben pózolt.

Gerzsenyi Gabriella volt az is, aki egy 2023-as posztjában bevallotta, hogy évekig fúrta a magyarországi rezsicsökkentést.

Számtalanszor leírtam jómagam is még brüsszeli tisztviselőként, hivatalos jelentésekben, hogy a rezsicsökkentéssel maga alatt vágja a fát az ország, véget kellene neki vetni. Hasztalan. Hát, most már nincs hivatalos mandátumom, hogy erre javaslatot tegyek

– fogalmazott az Európai Bizottságnál évekig dolgozó EP-jelölt.

Magyar Péter baloldali ideológiát képviselői jelöltjei kapcsán a Mandiner megjegyezte, hozzájuk hasonlóan Márki-Zay Péter is megalázóan beszélt a magyar emberekről 2022-ben.


Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

 


 


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.