Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Új főpolgármester lesz, mert teljesítmény nélkül nem lehet pozíciót birtokolni egy demokráciában! – hangsúlyozta a miniszterelnök.

2024. 05. 26. 21:41
ORBÁN Viktor; LÁZÁR János
Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mostani főpolgármester úrnak a tudása leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, de azt jól tudja, hogy kötözködjön a kormánnyal. És ebből meg is lehet élni egy darabig, talán még egy választást is meg lehet nyerni – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban, majd kifejtette:

– De ha az ember már kormányzott öt évet, akkor egyre többen kérdezik, hogy ez nagyon szép, de mit tetszett csinálni? És itt kezdődnek a bajok az ő nézőpontjából meg a mi nézőpontunkból is, hiszen mi is ebben a városban élünk. A kérdés csupán az, hogy ki fogja megverni.

Nekünk egy kiváló jelöltünk van, Alexandra jól dolgozik, keményen kampányol és a végén nemcsak, hogy megfogjuk szorítani a főpolgármester urat, de meggyőződésem szerint bukovári van! Új főpolgármester lesz, mert teljesítmény nélkül nem lehet pozíciót birtokolni egy demokráciában!

És az elmúlt öt évben kiderült, hogy ez kevés, ez a város ennél többet érdemel, ez jobb város annál, ebben több kraft és lendület van – mutatott rá a kormányfő, majd hozzátette: Budapesten is győzni kell!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.