Orbán Viktor: Ki kell állnunk a béke mellett! + videó

Nagy erők dolgoznak azon, hogy beletolják Európát a háborúba – hangsúlyozta a kormányfő.

2024. 05. 15. 17:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amikor a háború okairól beszélünk meg a háború haszonélvezőiről, akkor mindenkinek javaslom, hogy idézze fel, vagy szedje elő, olvassa el újra, hogy 2015-ben Soros György nemcsak a migrációról írta meg, hogy évente egymillió embert be kell engedni az Európai Unióba, megírta, aláírta, közzétette, hanem írt egy lehetséges háborúról is a krími válság után, ahol megírta, hogy a Nyugatnak majd fegyverrel kell támogatnia a közép-európai országokat, amelyeknek meg személyesen részt kell venniük a háborúban – hangsúlyozta Orbán Viktor a Facebookra feltöltött legújabb videójában.

A miniszterelnök hozzátette:

Nagyon nagy erők vannak a másik oldalon, akik bele akarják tolni Európát ebbe a háborúba. És nekünk itt kell megvetni a sarkunkat, hogy ez nekik ne sikerüljön. Erővel csak erőt lehet szembeszegezni. Erőre nincs orvosság, erőre csak az erő a megfelelő válasz. Egy demokráciában a szavazat erő, nagyobb erő, mint néhány milliárdos habókos világmegváltó álma, ha van szavazat és van támogatás

– hangsúlyozta a kormányfő Sopronban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.