Ripityára törte egymást egy taxi és egy kisteherautó az éjszaka Budapesten

Azt is mutatjuk, hol kell számítani torlódásra ma.

Forrás: MTI2024. 05. 31. 11:46
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) közlése szerint három felnőtt súlyos, két felnőtt és három gyermek pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor két autó brutálisan ütközött össze Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút és a Dohány utca kereszteződésénél csütörtökön késő este.

Győrfi Pál tájékoztatása szerint a baleset sérültjeit helyszíni ellátás után kórházba szállították.

Az ütközés következtében az egyik jármű, egy taxi a járdára sodródott. 

Fotó: Mihádák Zoltán

A balesetben a taxi sofőrje és négy utasa, valamint a kisteherautó három utasa sérült meg, a kisteherautó sofőrjével szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt mintavételre előállították. 

Budapest, 2024. május 31.
Rendõrségi helyszínelés az Erzsébet körút és a Dohány utca keresztezõdésénél, ahol összeütközött egy taxi és egy kisteherautó 2024. május 30-án késõ este. A balesetben hárman súlyosan, öten könnyebben sérültek.
MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: Mihádák Zoltán

A BRFK közúti baleset okozása és járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indít eljárást.

Érdemes odafigyelni ma is az utakon, baleset történt a 4-es főúton Székely és Berkesz között összeütközött három személyautó. A 297-es kilométernél a forgalom félpályán halad.

Munkavégzés miatti torlódásra is kell készülni, az Útinform szerint az alábbi helyeken:

  • Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya irányába munkavégzés miatt a belső sávot lezárták az 5-ös kilométertől a 3-as kilométerig Törökbálint térségében.
  • Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Bátaszék és Véménd között, az A jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 166-os és 167-es kilométer között a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható. 
  • Dunaújváros térségében, burkolatfelújítási munkák miatt, új terelést építettek ki, lezárták a külső és a leállósávot a Budapest felé vezető oldalon. A 67-es kilométernél a Dunaújváros-észak csomópontot is lezárták a főváros irányába. A terelőútra táblák hívják fel a figyelmet.

 

Borítókép: Kép a helyszínről (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.