Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Szentkirályi Alexandra: Karácsony káoszt teremtett a főváros közlekedésében, erre most kitiltaná a tíz évnél idősebb autókat

Az intézkedés sosem látott káoszt okozna.

Forrás: Facebook2024. 05. 26. 12:53
Budapest, 2024. április 29.
Karácsony Gergely fõpolgármester (k), László Imre (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), Újbuda polgármestere (j) és Rékassy Balázs fõvárosi egészségügyi tanácsadó (b) a Fõvárosi Önkormányzat által indított ingyenes szûrõprogramról tartott sajtótájékoztató kezdete elõtt a XI. kerületi Szent Kristóf Szakrendelõ elõtt 2024. április 29-én. A fõvárosban 24 helyszínen május 2-tõl június 16-ig várják a vizsgálatokra elõre regisztráltakat.
MTI/Purger Tamás
Fotó: MTI/Purger Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony káoszt teremtett a főváros közlekedésében, erre most kitiltaná a tíz évnél idősebb autókat úgy, hogy senkit nem kérdezett meg róla – írta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

Elég ebből az átgondolatlan, fejetlen vezetésből! Elég Karácsonyékból!

– hangoztatta a bejegyzésben.

A szakértők szerint is nagy gondot okozna a lépés

Szentkirályi Alexandra a közlekedési szakértőt, Almássy Kornélt kérdezte arról, milyen következményekkel járna Karácsony Gergely terve, hogy kitiltsák az autósokat a rakpartról.

A szakértő rámutatott, hogy a lezárás következményeként erősen növekedne a forgalom a Fiumei úton, a Rottenbiller úton, a Nagykörúton, illetve a Kiskörúton

brutális,  ötvenszázalékos lenne a növekedés, de még a budai oldal is erősen érintett lenne

 – mondta a szakértő Szentkirályi Alexandrának. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje új videójában hangsúlyozta: többek között az ilyen kezdeményezések miatt kell a változás Budapesten.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.