A kérdés egyszerű: háború vagy béke?

Szeberényi Gyula szerint határozott válaszra van szükség.

2024. 06. 08. 16:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Háború vagy béke? Ez itt a kérdés. Holnap adjunk határozott választ, mert ha nem így teszünk, a baloldal háborúba sodorja hazánkat! A békét csak a Fidesz tudja garantálni. Ezért holnap hozz magaddal még egy embert és szavazz!” – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Szeberényi Gyula Tamás.

Bács-Kiskun vármegye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője kiemelte, az aktivistáikkal országszerte egymillió embert keresnek fel a mai nap személyesen, mert a tét hatalmas.

Telefonon is kérjük az egymillió találkozás napján, hogy menjenek el és szavazzanak a Fidesz jelöltjeire. Adjunk határozott választ, mert ha nem így teszünk, a baloldal háborúba sodorja hazánkat!

 – írta.

 

Borítókép: Szeberényi Gyula Tamás, Bács-Kiskun vármegye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.