Becsó Zsolt: A választásokon Salgótarjánban különösen nagy a tét

A Fidesz helyi szervezete bejárja az egész várost.

2024. 06. 08. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A salgótarjáni Fidesz-szervezet is csatlakozott szombat reggel az egymillió találkozás napjához – írja a Nógrád vármegyei hírportál. A megmozduláson ott van a város polgármesterjelöltje is, Kreicsi Bálint, aki csapatával az összes választókerületbe ellátogat.

A mozgósítás zajlik, hiszen holnap mindenkinek ott kell lennie a szavazáson

– hangsúlyozta. A polgármesterjelölt azt is aláhúzta, hogy a június 9-i választásoknak hatalmas tétje van. Az elmúlt hetekben folyamatosan járták a Fidesz–KDNP salgótarjáni képviselőjelöltjeivel a választókerületeket és felkeresték támogatóikat. A csapat tagjai között Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is ott van, aki a lapnak rámutatott: a vármegyeszékhely tekintetében különösen nagy téttel bír a vasárnapi választás.

Leépülés vagy fejlődés? Együttműködés vagy ellenállás? Salgótarján jövőjéről van szó! Ahogy azt már többször is megfogalmaztam, az út, amin eddig mentünk, sehová se vezetett! Ezen felesleges továbbmenni. A kérdése csak az, hogy meg tudunk-e állni? Vissza tudunk-e fordulni, és meg tudjuk-e találni a helyes utat?

– hangsúlyozta Becsó Zsolt.

Mint arról már beszámoltunk, nagy mozgósításba kezdett a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett.

Borítókép: Becsó Zsolt és Kreicsi Bálint (Fotó: Nógrád vármegyei hírportál)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.