Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Kigyulladt egy balatoni vonat

A mozdonyon tűz ütött ki Balatonszepezden.

2024. 06. 30. 18:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz ütött ki egy vonatszerelvény mozdonyán a balatonszepezdi Ady utca közelében – számolt be a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága.

A vonaton tízen utaztak, és mindannyian épségben leszálltak a szerelvényről.

Az incidens a Tapolcáról Balatonfüredre tartó, 15.28-kor Révfülöpről továbbindult személyvonat (19773) egyik kocsijában történt Szepezdfürdő megállóhelynél a Mávinform tájékoztatása szerint. A mozdonyvezető gyors reakciójának köszönhetően a tüzet eloltották még a tűzoltók kiérkezése előtt.

Az utasok közül senki sem sérült meg. A tűzoltás és a vizsgálat ideje alatt szünetelt a forgalom Révfülöp és Zánka–Köveskál állomások között, emiatt pótlóbuszok szállították az utasokat ezen a szakaszon.

A hatóságok továbbra is vizsgálják az eset körülményeit, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy hasonló balesetek ne fordulhassanak elő a jövőben – írja a Mandiner.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Mávinform)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.