Komoly verekedés lett a vége a benzinkúti autórongálásnak

Csúnyán eldurvult a beszélgetés.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 06. 14. 9:32
Budapest, 2023. október 10.
Az újbudai rendõrgyilkossággal vádolt férfi megbilincselt kézzel ül a tárgyalóteremben 2023. október 10-én kezdõdött perének kezdetén, az elõkészítõ ülésen a Fõvárosi Törvényszéken. A vádlott részben beismerte tettét.
MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy dél-somogyi település benzinkútján két férfi összevitatkozott, majd rongálás és verekedés lett a vége. A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság, rongálás és súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a két férfival szemben – közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség.

A fiatalabb elkövető már ittasan a benzinkúton tartózkodott, amikor tankolni érkezett az idősebb férfi. A vádlottak először beszélgettek, majd vitatkoztak egymással, amiért végül 

a fiatalabb vádlott nagy erővel kétszer is haragosa kocsijára ütött.

Az autó motorháza az ütésektől behorpadt, ezért a már indulni készülő idősebb vádlott kiszállt a kocsijából, és 

dühében a kúton kihelyezett ablakmosó kefével többször, nagy erővel megütötte a fején és a felsőtestén a rongálót.

Az idősebb férfi ütései a másik férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okoztak. A járműben keletkezett kár pedig meghaladta a százezer forintot.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a mindkét férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztésre tett indítványt a tavaly októberben történt eset miatt.

A verekedésről készült felvételt az ügyészség honlapján lehet megtekinteni.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.