Kósa Lajos: Csak a béke a megoldás

A tartalékos őrnagy parlamenti képviselő nem tudja elképzelni, hogy egy zászlóaljnyi katonát a halálba küldjön.

Forrás: Kósa Lajos Facebook-oldala2024. 06. 08. 17:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mondjuk, hogy béke, béke, béke, semmilyen más megoldást nem látunk – jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője az egymillió találkozás napján. Úgy folytatta, kétségbe van esve attól, hogy az európai országok különböző indíttatástól vezérelve háborúpártiak. A képviselő azt kérte mindenkitől, hogy támogassa a békét, amennyiben azzal értenek egyet. Példaként említette erre az európai sorozás tervét, amelyet Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője, a balti államok és Lengyelország szorgalmaz. 

Kósa Lajos felidézte, hogy ő volt katona és most tartalékos őrnagy, és nem tudja elképzelni, hogy egy zászlóaljnyi magyar katonának azt mondja, „Véreim, Voronyezsnél előre!”

Borítókép: Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke Bayer Zsolt vendégeként a Hír TV-ben (Forrás: YouTube/Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.