Máris fel tudta használni Orbán Viktor a vasárnapi választásokon szerzett támogatást

Menczer Tamás: A nagy felhatalmazásnak, a nagy támogatásnak köszönhetően tudta Orbán Viktor megvédeni Magyarország békéjét szerdán is.

2024. 06. 13. 11:07
Jens Stoltenberg NATO-főtitkár (L) és Orbán Viktor magyar miniszterelnök közös sajtótájékoztatóra érkezik 2024. június 12-én. Fotó: KISBENEDEK Attila Forrás: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Van a sportban egy mondás: a meccs végén fel kell nézni a táblára, ott a számok világosak – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás emlékeztetett: vasárnap a magyar emberek nagy többséggel támogatták a békepárti Orbán-kormányt és a Fidesz–KDNP-t. 

Mi győztünk, a második, harmadik és negyedik helyezett összesen sem kapott annyi szavazatot, mint amennyit mi kaptunk.

– mutatott rá.

Szerinte ez azért is nagyon fontos, mert a NATO főtitkára szerdán Budapesten tárgyalt a miniszterelnökkel, és ennek a nagy győzelemnek köszönhetően tudta elérni Orbán Viktor azt, hogy a NATO Ukrajna-missziójában Magyarország sem katonával, sem pénzzel nem vesz részt. 

– A nagy felhatalmazásnak, a nagy támogatásnak köszönhetően tudta Orbán Viktor megvédeni Magyarország békéjét szerdán is. De hazánk békéjét minden nap meg kell védenünk, mert a háborúpártiak nyomása óriási, és a háború kiterjedésének kockázata is folyamatosan nő, de mi mindent megteszünk azért, hogy ne tudjanak bennünket belepréselni ebbe a háborúba – fejtette ki Menczer Tamás.

Borítókép: Jens Stoltenberg NATO-főtitkár és Orbán Viktor magyar miniszterelnök közös sajtótájékoztatóra érkezik 2024. június 12-én (Fotó: Kisbenedek Attila/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.