Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Megjött Soros utasítása, végrehajtója a fekete öves, háborúpárti Magyar Péter + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyarországon is el akarják hallgattatni a békepárti hangokat.

2024. 06. 04. 20:24
háborúpárti dollárbaloldal Dobrev Donáth Gyurcsány Karácsony Magyar Péter
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A kampányhajrában a legfontosabb időszakban Magyarországon is el akarják hallgattatni a békepárti hangokat – jelentette ki új videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás emlékeztetett: – Szlovákiában a békepárti miniszterelnököt lelövik, ahogyan ez történt Robert Ficóval. Brüsszelben a békepárti miniszterelnökre ráküldik a rendőröket, ahogyan ez történt Orbán Viktorral.

– Soros György utasítása megérkezett, a végrehajtó a fekete öves, háborúpárti Magyar Péter

– mutatott rá a politikus.

Mint mondta, Magyar Péter a háborúellenes kampány befejezését követeli, mert szerinte az árt a gyerekeknek. Ezzel szemben az igazság az, hogy nem a háborúellenes plakát veszélyes a gyerekekre – hangsúlyozta Menczer Tamás, majd kiemelte:

– A gyerekekre a háború, a puskagolyó és az atombomba veszélyes!

– Magyarországnak béke kell, a gyerekeinknek béke kell, és a békét egyedül Orbán Viktor tudja megvédeni. A baloldal háborúpárti. Éppen ezért mindenki, aki békét akar, támogassa most vasárnap Orbán Viktort és a Fidesz–KDNP-t. Védjük meg Magyarország békéjét! Védjük meg a gyerekeinket a háborútól! – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Borítókép: Részlet a videóból (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.