Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Megválasztották: Ő lett idén Magyarország Szépe

Nem várt eredmény született.

Forrás: Hirado.hu2024. 06. 23. 22:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra megválasztotta a zsűri Magyarország Szépét, valamint két udvarhölgyét a Duna televízió vasárnapi gálaműsorában; Magyarország szépe Katzenbach Andrea lett, az első udvarhölgy Cseh Jázmin, a második udvarhölgy Horváth Alexandra lett – írja a Hirado.hu. Rajtuk kívül még Kiss Kamilla és Szivos Dalma Rebeka jutott a legjobb öt közé. A közönségdíjat Grósz Adél kapta, a Miss Charity alverseny díjazottja pedig Kiss Kamilla lett.

A győztes, Katzenbach Andrea (Forrás: Hirado.hu)

A szépségverseny 2014 óta látható a közmédia csatornáin, ez már a nyolcadik alkalom, hogy élő műsorban választották meg Magyarország szépségkirálynőjét. A győztes versenyző a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, ő képviseli az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn is, és egy éven keresztül az Amigos a gyerekekért Alapítvány Jószolgálati Nagykövete lesz.

A versenyzők négy különböző öltözékben léptek színpadra, ezek egyike volt a jól ismert kreatív tour, ahol hagyományosan magyar tervezők kreációit viselték a döntősök, illetve a nemzeti és az estélyi tour, illetve a sport jegyében a fitt tour.

Borítókép: A Magyarország szépe döntője (Forrás: Hiradó.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.