Nincs az a beszélgetés, nincs az a kézfogás, és nincs az a telefonhívás aminek ne lenne szerepe a győzelemben

Egymillió találkozás a békéért: Észak-Vas vármegyéből jelentkezett be Ágh Péter.

2024. 06. 08. 16:23
Fotó: OHR Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tétlenkednek Vas vármegyében sem a Fidesz politikusai, minden percet kihasználnak az egymillió találkozás napján, ahol Ágh Péter országgyűlési képviselő járt lakásról lakásra. 

A találkozásokról több fotót is megosztott közösségi oldalán, emlékeztetve, hogy a mai napon országszerte azon dolgoznak, hogy minden választónak felhívják a figyelmét arra, mi a tétje a vasárnapnak.

– Nincs az a beszélgetés, nincs az a kézfogás és nincs az a telefonhívás aminek ne lenne szerepe a győzelemben. Így volt ez egész héten és ma is, az egymillió találkozás napján– fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy a tét világos: háború vagy béke? Vasárnap szavazzunk a békére, szavazzunk a Fideszre!

 

Borítókép: Ágh Péter országgyűlési képviselő az egymillió találkozás napján (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.