Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Varga-Bajusz Veronika új államtitkári tisztséget tölt be júliustól

Sulyok Tamás köztársasági elnök döntése július elsejétől lép érvénybe.

Forrás: MTI2024. 06. 29. 22:23
VARGA-BAJUSZ Veronika
Budapest, 2024. június 7. Varga-Bajusz Veronika, a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsõoktatásért felelõs helyettes államtitkára beszél az Óbudai Egyetem Kárpát-medencei pedagógusnapi ünnepségén 2024. június 7-én. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga-Bajusz Veronikát a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) államtitkárává nevezte ki Sulyok Tamás köztársasági elnök 2024. július elsejével – közölte a KIM szombaton az MTI-vel.

Az államtitkár feladatkörébe a felsőoktatással, szakképzéssel, a fiatalok sikerességével és a tehetséggondozással összefüggő ügyek tartoznak a jövőben – írták. Varga-Bajusz Veronika jogász végzettségű, 2015 és 2018 között ifjúságügyi főosztályvezetőként dolgozott, majd a Miniszterelnöki Kormányirodán az oktatási szakterület ügyeivel foglalkozott. 

Ezt követően, 2020-ban nevezték ki az Erasmus+ programot és más felsőoktatási ösztöndíjakat kezelő Tempus Közalapítvány főigazgatójának. 2023. február elseje óta felsőoktatásért felelős helyettes államtitkárként a Kulturális és Innovációs Minisztériumban dolgozik.

Borítókép: Varga-Bajusz Veronika, a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára beszél az Óbudai Egyetem Kárpát-medencei pedagógusnapi ünnepségén 2024. június 7-én (Fotó: MTI/Bruzák Noémi).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.