Varga Barnabásnak és Csoboth Kevinnek is üzent Orbán Viktor + videó

A magyar válogatott 1–0 arányban legyőzte a skótokat az Európa-bajnokságon. Marco Rossi együttesének sikerére a miniszterelnök is reagált.

2024. 06. 24. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Reszkessetek, betörők! című film ikonikus jelenetével utalt Orbán Viktor a TikTok-oldalán Csoboth Kevin történelmi góljára a vasárnap esti Magyarország–Skócia mérkőzés után. A miniszterelnök a találkozón súlyos sérülést elszenvedett Varga Barnabásnak is üzent:

Mindig a végén van vége! Hajrá, magyarok! Hajrá, Barnabás!

A Facebook-oldalán pedig azt írta Orbán Viktor:

Becsület megvédve. Imádkozunk Varga Barnabásért!

A miniszterelnök bejegyzésével az előző Európa-bajnoki meccs, a magyar–német után közzétett üzenetére utalt, amelyben úgy fogalmazott: „Jön Skócia, csak a becsület!”

 

A végén jött a dráma

Ahogy a Magyar Nemzet beszámolt róla, két meccset játszottak vasárnap este a németországi Eb-n, s a Németország–Svájc találkozón két találat is esett (1–1), de nem is kérdés, hogy a nap gólját Csoboth Kevin szerezte a skótok ellen a 100. percben, ami az 1–0-s magyar győzelmet jelentette.

Hiszen eddig ez az Eb legfontosabb gólja, ami a többi csoport eredményeitől függően a továbbjutásról is dönthet. Marco Rossi válogatottja ezzel az A csoport harmadik helyén végzett, és mivel a hat csoportharmadikból a négy legjobb továbbjut, együttesünk bizakodhat, hogy folytathatja majd a kontinenstornát a legjobb 16 között.

Ám ehhez még szurkolnunk kell, hogy a mai, holnapi és szerdai meccsek függvényében két riválist megelőzzünk.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.