Igazi baloldali cicaharc: Magyar Péter és a DK-sok azon vitatkoznak, ki az igazi férfi

Nem hagyták szó nélkül a Tisza Párt elnökének önértékelését Gyurcsányék.

2024. 07. 29. 17:10
Magyar Péter (Forrás: Képernyőfotó)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyenesen a DK-ból szóltak oda a Tisza Párt újdonsült elnökének. Földi Judit, a DK országgyűlés képviselője Magyar Péter Instagram profiljának új nevére tett megjegyzést, ugyanis a folyamatosan botrányos ügyekbe keveredő baloldali politikus fiókjának új neve az, hogy „magyar_peter_official_the_man”, ami annyitt tesz, hogy Magyar Péter hivatalos, A Férfi. 

Ezt a változtatást Földi Judit nem tudta szó nélkül hagyni – bár konkrétan nem nevezte meg Magyar Pétert –, a bejegyzését így kezdte: „The Man...”

A férfi ott kezdődik, hogy tiszteli a nőket és megbecsüli őket.

– hangsúlyozta bejegyzésében a DK-s politikus. Majd hozzátette: 

Semmiképpen nem egy nárcisztikus és önelégült ember…

Földi Judit ezzel többek között utalhatott arra a terrorra, amit Magyar Péter a volt feleségével szemben éveken keresztül folytatott, de akár arra is, amit egy budapesti szórakozóhelyen csinált, ahol egy szemtanú szerint illetlen szexuális dolgokat mondhatott fiatalkorú lányoknak.

Érdemes megemlíteni, hogy már Földi Juditnak is kellett átélnie kellemetlen pillanatokat egy férfi miatt, ráadásul egyenesen a parlamenti ülésterem közepén. Még tavaly márciusban történt az a meglehetősen félreérthető helyzet, hogy nem is akárki, hanem a pártjuk elnöke, Gyurcsány Ferenc Földi Judit képviselői eskütétele után odalépett a politikusnőhöz és 

megfogta (vagy inkább lefogta?) Földi Judit kezét, majd szorosan átölelte,

miközben közelről a fülébe súgott valamit. Az eset után Görög Ibolya protokollszakértő úgy fogalmazott: egyértelműen túlzás volt Gyurcsány gesztusa.

Érdekesség továbbá, hogy Magyar Péterhez hasonlóan Földi Judit is elvált, a politikába még Ráczné Földi Judit néven kapcsolódott be, többször próbált már polgármester, vagy egyéni országgyűlési képviselő lenni Székesfehérváron (idén is indult), de rendre leszerepelt, jelenleg a DK listájáról ül benn az Országgyűlésben, immáron leánykori nevét használva. 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.