Következő mérkőzések
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország

Lassan visszatér a strandidő, ma kétarcú időjárásra számíthatunk

A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

2024. 07. 04. 6:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyrészt gomolyfelhős, napos időre van kilátás, de az Alpokalján egész nap felhős lehet az idő. Zápor néhol előfordulhat, nagyobb eséllyel a Duna vonalától keletre, illetve az Alpokalja térségében számíthatunk rájuk – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A tájékoztatás szerint az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon és a Duna vonalának tágabb térségében élénk, az Északnyugat-Dunántúlon erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Borítókép: Járókelők hűsítik magukat a szökőkútnál a harmadfokú hőségriadó idején Budapesten a Szabadság téren 2024. június 19-én (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.