Már nem lélegzett a tatai férfi. Ha egyedül lett volna, ezt biztosan nem éli túl

Az élete múlhat a jó munkatársi viszonyon.

Forrás: Facebook2024. 07. 10. 11:01
2020.05.10. Budapest

Kásler MIklós új mentőautókat ad át a Markó utcai mentőállomáson. mentő, metőautók,
Győrfi Pál.  Fotó: Kurucz Árpád
illusztráció Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Munka után az öltözőben lett rosszul egy 60 év körüli férfi egy Tolna vármegyei üzemben – adta hírül az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. A férfi összeesett, de munkatársai elkapták, lefektették és próbálták felébreszteni, de a beteg nem reagált. 

A kollegái azonnal mentőt hívtak, majd a mentésirányító utasításai alapján megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett. A rutinos mentésirányító riasztotta a legközelebbi mentőegységet, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőket, akik egymást váltva küzdöttek munkatársuk életéért.

A mentők perceken belül a helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.