Biciklist gázoltak az Árpád hídon szerda reggel

A megsérült biciklist a mentők kórházba vitték.

Forrás: Magyar Nemzet2024. 07. 10. 10:37
illusztráció Fotó: MTVA/Róka Dániel
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elgázoltak egy biciklist az Árpád hídon szerda reggel fél nyolc körül – erősítette meg a Magyar Nemzet értesülését a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Vinczeffy Levente rendőrfőhadnagy hozzáfűzte, a baleset a Népfürdő utcai felhajtónál történt, a Pestről Budára vezető irányban. A megsérült biciklist a mentők kórházba vitték, nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. 

Vinczeffy Levente beszámolt arról is, a sofőr ellen büntetőeljárás indul közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt.

Nagyjából egy éve, július 1-jén történt egy jóval súlyosabb biciklisbaleset a hídon. Akkor egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt. 

Éppen egy hete pedig három autó ütközött össze Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A balesetben három ember vesztette életét. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.