Őrizetbe vették a meggyilkolt kézilabdázónő barátját

Az áldozat édesapjának már a kezdetektől gyanús volt a férfi viselkedése.

2024. 07. 23. 14:41
Fotó: Komka Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Büntetőeljárás indult a meggyilkolt korábbi kézilabdázónő barátja ellen – írja a felvidéki Új Szó. A lap idézte a rendőrség közösségi oldalán megjelent közleményt, amely szerint a nyomozás jelenleg is zajlik, ezért további információkat nem adhatnak.

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, hétfő hajnalban a szlovákiai Nagymegyeren egy családi házban megtalálták a napok óta keresett harmincegy éves Simsik Cynthia holttestét.

A nő édesapja szerint egy hibátlanul megírt üzenetet kapott a lányától, amelyben közölte, hogy véget akar vetni életének. A férfinak ugyanakkor úgy gyanús lett, hogy az üzenetet nem a lánya küldte. Miután a nagymegyeri házhoz sietett, csak Cynthia párját találta ott, akivel együtt indultak megkeresni a nőt. Később a polgárőrség is csatlakozott hozzájuk.

A lányt végül öt nappal később találta meg a rendőrség abban a nagymegyeri házban, ahol édesapja először kereste.

A nő holttestét egy műanyag zsákba tekerték, és már legalább öt napja halott volt. Az édesapa szerint Cynthia párja a rendőrségnek egy zavaros történetet adott elő. Azt állította, hogy a nő felakasztotta magát, amikor pedig a férfi észrevette, megijedt, ezért a holttestet egy műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő homokozó alá rejtette, ahonnan később visszavitte a házba.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.