Újraindul az egyik népszerű televíziós kvízműsor Magyarországon

A legendás kvízműsor újra a TV2-n lesz látható.

2024. 07. 06. 8:48
Forrás: Wikipédia
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Legyen Ön is milliomos! mára igazi legendává vált. Mindenki kedvenc kvízműsora 2019-ben a TV2-re költözött át, ekkor Gundel Takács Gábor vezette a műsort. Amióta véget ért, a magyarok szinte egy emberként szeretnék tudni, hogy mikor folytatódik a kedvenc műsoruk, most pedig végre itt a válasz! Hamarosan! – írta meg a Metropol.

A Sorozatwiki információi szerint

ráadásul új kvízmestert kap: Palik László vezeti majd a műsort, aki többek között az Exatlon Hungary játékmestere is volt.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról is, hogy a jövő év elején lesz látható szintén a TV2 adásában a Hunyadi János életét bemutató tízrészes sorozat, a produkcióban több mint hatszáz színész és kaszkadőr tűnik fel.

Borítókép: Legyen Ön is milliomos! stúdiója (Forrás: Wikipédia)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.