A baloldal a józsefvárosi rendelőben is káoszt okozott

A balliberális városvezetés kezéből kicsúszott az irányítás.

2024. 08. 07. 14:19
sorban állás
illusztráció Fotó: Katona Vanda
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Százméteres sorok az egészségközpont előtt, kiszáradó, „parknak csúfolt”, milliókba kerülő igénytelen ládikák és sittes konténerek, drog és szemét a közterületeken – írta a közösségi oldalán Ferencz Orsolya. 

Az országgyűlési képviselő és józsefvárosi lokálpatrióta elmondta, mára kiderült, minden kritika jogos volt, amelyet Józsefváros baloldali városvezetésével szemben megfogalmaztak az elmúlt években. 

Sajnos Pikó András nem fogadta meg tanácsainkat, és ennek a kerületi emberek isszák meg a levét. Az arrogancia nem áll senkinek sem jól, pláne, ha az illetőnek és csapatának eredményei sem túl acélosak.

– emelte ki a politikus, majd hozzátette, 2019 előtt felújították és európai szintű szolgáltatást biztosítottak a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban. Ferencz Orsolya kiemelte, mostanra hajnali több órás sorban állás után sem biztos, hogy bejut valaki ultrahangos vizsgálatra az adott hónapban. 

Az egészségközpont működtetése immáron fél évtizede egyedül az önkormányzat felelőssége. Eddig jutottak el vele. Reméljük vizitdíjat azért nem fognak szedni. Szintén jó példa a baloldali önkormányzat működésére az egészen abszurd módon mikroparknak nevezett tájsebek kérdése. Az önkormányzatnál jó pénzen foglalkoztatott baloldali politikai aktivisták, szakmaiatlan ideológusok szerint ezeknek kellett volna csökkenteni a kánikulában a közterületek hőmérsékletét

– tette hozzá Ferencz Orsolya, aki elmondta, a baloldal által támogatott liberális szervezetekkel, a lakóellenes liberális szabályozással és az ellátatlan hajléktalanok okozta káosszal a túl kevés közterület-felügyelő nem tudja felvenni a lépést, így újra a drog és a bűnözés melegágya lett Józsefváros.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.