Bejelentették a Sztárban sztár All Stars zsűrijeit, van, aki többéves kihagyás után tér vissza

A premier dupla élő show-val indul.

Forrás: TV22024. 08. 21. 15:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tizedik, jubileumi évadával érkezik a Tv2 egyik legfelkapottabb műsora, a Sztárban sztár, amelynek idei zsűrijeit már be is jelentette a csatorna – derült ki a TV2 közleményéből.

A kereskedelmi csatorna azt ígéri, a Sztárban sztár All Starsban megjelennek majd az eddigi évadok versenyzői, és visszatérnek korábbi, közkedvelt zsűritagok is. A zsűri között több éves kihagyás után újra láthatjuk majd Liptai Claudiát és Hajós Andrást is, akikre még a produkció első szériáiból emlékezhetnek a nézők.

 

Már megszokott arcok is a képernyőn

Szintén visszatér a nyolcadik és kilencedik évadból Lékai-Kiss Ramóna, valamint Stohl András is, aki nemcsak zsűritagként, de versenyzőként is szerepelt korábban. 

 

Az ország házibulija a premier hétvégén egyből dupla élő show-val indul, szeptember 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap is várja Tilla a nézőket a képernyők elé.

– zárult a közlemény.

Íme a csatorna beharangozó videója: 

Borítókép: Lékia-Kiss Ramóna (Forrás: Facebook/Kiss Ramóna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.