Hatalmas lángokkal égett egy raktár Miskolc közelében + videó

Sikerült megfékezni a tüzet.

Forrás: MTI2024. 08. 19. 6:49
SZILVA István
Sajóbábony, 2024. augusztus 18.
Raktártûz miatt elrendelt rendõrségi útzár Sajóbábony határában 2024. augusztus 18-án. Szilva István polgármester közlése szerint a tûz a Sajóbábonyi Ipari Parkban keletkezett, egy cég kezelésében lévõ, zárt épületben található raktárban.
MTI/Vajda János
Fotó: MTI/Vajda János
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eloltották a tüzet, amely egy sajóbábonyi raktárban ütött ki még vasárnap délután – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Miskolci, kazincbarcikai, diósgyőri és szendrői hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, hat vízsugárral fékezték meg a lángokat. Vízszállítót és munkagépet is bevetettek.

SZILVA István
Fotó: MTI/Vajda János

Szilva István polgármester a közösségi oldalán korábban jelezte, hogy a Sajóbábony külterületén elhelyezkedő, 900 négyzetméter alapterületű raktár tüze emberéletet nem veszélyeztet. Az MTI vármegyei tudósítója szerint a füst a településtől 13 kilométerre elhelyezkedő Miskolcról is látható volt.

Az üzemeltetési szabályzatnak megfelelően tárolt szilárd és iszapszerű ipari hulladékok feltételezett öngyulladása történt

– emelte ki a tűzesetről az ÉMK Észak-magyarországi Környezetvédelmi Kft., amelynek egyik raktárában történt az eset.

A tűzről több videót is közzétett a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Hírportál.

Borítókép: A tűzeset helyszíne (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.