Nem tetszett a parkolási stílusa, ezért akkora pofont adott a nőnek, hogy a szemüvege is leesett

Tárgyalás nélkül pénzbüntetést szabnának ki rá.

Forrás: Kemma2024. 08. 27. 12:02
Empty,Parking,Lots,,Aerial,View., parkoló
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi útban volt, amikor a nő szeretett volna beállni a parkolóhelyre, ezt dudaszóval jelezte is, mire a férfi erőszakkal reagált – adta hírül a Kemma

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője azt mondta a portálnak, hogy a garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfi ellen.

A vádirat szerint a férfi 2023. szeptember 10-én, háromnegyed tíz környékén az egyik komáromi áruház parkolójában beszélgetett, amikor a sértett nő az autójával megérkezett, és a parkolóban a kijelölt helyre megpróbált beállni. A nő tehát rádudált, és bár a férfi arrébb is állt, szitkozódni kezdett, majd „kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsított, és az autó lehúzott ablakán keresztül egy alkalommal, tenyérrel megütötte a nőt, akinek ennek következtében leesett a szemüvege a fejéről”. A nőnek a bántalmazás miatt látható sérülése nem keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen eléletű férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás nélkül pénzbüntetést szabjon ki.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.